LUCILE & DORIEN: NIEUWE FRONTLINERS AT HEART

“Hoe meer zielen hoe meer vreugd!” Een gezegde dat zeker ook van toepassingen is op het steeds groter wordende team van The Frontline Company. Na het afscheid van Hannelore, zijn er sinds afgelopen zomer twee enthousiaste koppen aangeworven. Lees hieronder meer over onze nieuwe collega’s!

In juli 2016 kwam Dorien Draps het team vervoegen. Na haar opleiding event-and projectmangement besloot ze zo snel mogelijk de eventsector in te stappen. Haar ervaringen als hoofdleiding in de plaatselijke jeugdbeweging en stages bij onder andere Sylvester Productions, onderstreepten voor haar hoe graag ze deze sector wou ontdekken. Gezien Dorien af en toe als hostess voor The Frontline Company werkte, stootte ze snel op een openstaande vacature. Na drie gesprekken veroverde ze haar plekje op het kantoor. Volgens collega’s gaat Dorien letterlijk al zingend door het leven en is ze ook de mopjesmaker op kantoor. Ze ziet zichzelf als een ambitieuze realist: een dromer met beide voetjes op de grond. Daarnaast is ze ook heel creatief bezig. Zo volgt ze bijvoorbeeld een avondopleiding interieurstylist. Misschien krijgt naast het team ook het kantoor binnenkort een make-over!

dorre

 

In februari 2017 was het de beurt aan Lucile Benintendi. Bij #TFC waren we op zoek naar een gemotiveerde planner met ervaring in the field en ook een sterke kennis van het Frans. Dit omdat we graag ons potentieel op de Waalse markt willen vergroten. En plots kruiste de Franse Lucile ons pad! Zij wordt door de andere planners omschreven als een spring in het veld. Ze is enorm enthousiast en gedreven in alles wat ze doet en dat allemaal terwijl ze op cloud number nine vertoeft. Lucile heeft veel internationale schoolervaringen. Zo was ze student in Keulen, Engeland, Gent en Aix-en-Provence. Daarnaast heeft ze veel ervaring als hostess en liep ze ook stage bij onder andere Duvel Moortgat. Misschien ligt het aan haar roots, maar het slechte Belgische weer hebben op geen enkel moment een slechte invloed op haar ‘joie de vivire’!

lucile

Alle contactgegevens van het Frontline-team kan je vinden op de pagina ‘contact’. Tot snel!