De nieuwe aanwinsten van The Frontline Company

Sinds vorige maand is er weer een nieuw gezicht te zien bij The Frontline Company. Begin oktober is Evi begonnen als Planner & Field Coördinator. Lees zeker verder om haar beter te leren kennen.

 

Evi De Moor

‘Ik ben Evi, naar mijn gevoel ben ik 20 jaar maar eigenlijk ben ik een paar jaartjes ouders, ssst :). ’s Avonds en in het weekend ben ik een fiere ‘boysmum’ van 2 stoere binken Jett en Charlie.

Ik ben altijd te overtuigen met lekker eten. Wanneer ik een avondje vrij heb zal je mij dus wel ergens vinden met mijn vriendinnen in een leuk restaurantje of toffe bar.

In het verleden heb ik altijd jobs gedaan waarbij mensen helpen mij voldoening gaf. Vandaar de overstap naar The Frontline Company waar ik me helemaal kan vinden in de visie die Hospitality hoog in het vaandel draagt. In de toekomst hoop ik een bijdrage te leveren achter de schermen van TFC maar in the field kunnen jullie mij ook af en toe tegen het lijf lopen 🙂

Mijn missie is dat we dat tikkeltje extra geven waardoor we een smile op de mensen hun gezicht toveren.’

“You’re never fully dressed without a smile”