De nieuwe aanwinsten van The Frontline Company

Sinds vorige maand zijn er weer enkele nieuwe gezichten te zien bij The Frontline Company. Begin oktober zijn Bassima en Evi begonnen als Planner & Field Coördinators. Lees zeker verder om hen beter te leren kennen

Bassima Belahrichi

‘Mijn naam betekent ‘glimlach’ in het Arabisch en dat kan je ook meteen merken aan mij. Zelf ben ik steeds met een glimlach te vinden en ik wil dat ook graag op andere mensen hun gezicht toveren. Door mijn passie voor events en sociaal contact voel ik me meteen thuis bij The Frontline Company.

Reizen is één van mijn grootste passies. Wanneer ik een paar dagen vrij ben zal je me niet in België vinden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe plaatsen, restaurantjes, parken, shoppingstreets,… Mijn volgende trip? London! Dus moest je nog leuke adresjes weten, let me know!’

Evi De Moor

‘Ik ben Evi, naar mijn gevoel ben ik 20 jaar maar eigenlijk ben ik een paar jaartjes ouders, ssst :). ’s Avonds en in het weekend ben ik een fiere ‘boysmum’ van 2 stoere binken Jett en Charlie.

Ik ben altijd te overtuigen met lekker eten. Wanneer ik een avondje vrij heb zal je mij dus wel ergens vinden met mijn vriendinnen in een leuk restaurantje of toffe bar.

In het verleden heb ik altijd jobs gedaan waarbij mensen helpen mij voldoening gaf. Vandaar de overstap naar The Frontline Company waar ik me helemaal kan vinden in de visie die Hospitality hoog in het vaandel draagt. In de toekomst hoop ik een bijdrage te leveren achter de schermen van TFC maar in the field kunnen jullie mij ook af en toe tegen het lijf lopen 🙂

Mijn missie is dat we dat tikkeltje extra geven waardoor we een smile op de mensen hun gezicht toveren.’

“You’re never fully dressed without a smile”