De zomer van The Frontline Company

Wegens drukte, interne veranderingen & renovaties zijn we de laatste maanden wat minder actief geweest op onze website & Social Media. Maar geen nood, we zijn terug op volle koers om jullie op de hoogte te houden van onze leukste events.

Zomerkoopjes in Juli

Ben je van plan om deze maand een nieuwe badkamer te kopen? Ga dan zeker eens langs in een X2O-winkel. Zowel in enkele Belgische als Nederlandse filialen zijn onze hostessen aanwezig om de extra drukte op te vangen. Kom dus naar een winkel in Brugge, Charleroi, Drogenbos, Luik, Merksem, Ninove, Tournai, Eindhoven of Den Bosch voor een warm onthaal.

Heb je dan nog niet genoeg van shoppen? Dan kan je ook nog even langs Louis Vuitton passeren. Deze zomermaanden zijn we zowel in Louis Vuitton Brussel, Antwerpen als Knokke te vinden. Verwelkomen, glaasje champagne aanbieden, jas aannemen,… Wij geven graag een extra touch aan jouw bezoek aan dit luxemerk.

Festivals

Wat dan met de festivals? Graspop, Couleur Café, Les Ardentes & Rock Werchter hebben we ondertussen al achter de rug. Dour, Francofolies, Ronquieres & Pukkelpop staan nog op de planning.

Voel je dat het jouw geluksdag is? Laat dan je bandje bij ons knippen op de stand van Win For Life. In ruil krijg je een kruislotje. Wie weet win je voor de rest van jouw leven maandelijks een mooi extra!
Op de stand van Proximus voorzien we je van een draagbare oplader. Zo kan je ongestoord alles filmen zonder schrik te hebben dat jouw gsm uitvalt!

Sport

Ook op sportgebied is Juli weer een topmaand. Afgelopen weekend is de Tour de France van start gegaan in Brussel. Uiteraard heeft ook The Frontline Company zijn steentje bijgedragen bij de vlotte start van het grootste wielerevent ter wereld. Zo hebben we voor Continental de bandenspanning van het volledige wagenpark gecontroleerd. Volgwagens, directiewagens, televisiewagens & de volledige tourkaravaan zijn allemaal goedgekeurd door ons team!

Nu het voetbalseizoen eraan komt richten we ons uiteraard ook weer op dit mooie spelletje. Heeft jouw favoriete voetbalclub deze maand een fandag? Dan zijn wij waarschijnlijk niet veraf!
Je kan ons zeker al vinden op de fandagen van KVO Oostende, AA Gent, Anderlecht, Charleroi & Waregem!

We zijn ook nog op zoek naar extra vaste medewerkers? Ben je nog op zoek naar een uitdagende job binnen de evenementenwereld? Neem dan snel even een kijkje!