The Frontline Company helpt Evenementenbureaus terug opstarten!

Na lang wachten en veel onzekerheid is er eindelijk wat perspectief in de evenementensector. Op de laatste veiligheidsraad is er meer duidelijkheid gekomen over het organiseren van evenementen. We kunnen dus eindelijk weer aan de slag dankzij het Covid Event Risk Model! 

 

Van de evenementenbureaus wordt in de komende periode nog meer dan ooit creativiteit verwacht. Omgaan met de veiligheidsmaatregelen omtrent COVID-19 wordt een hele opdracht. We hebben echter alle vertrouwen in de creatieve geesten om originele, leuke EN veilige evenementen te organiseren!

 

The Frontline Company wil en kan hier bij helpen! Als hostessenbureau met jarenlange ervaring in deze sector weten we wat we doen. En ook in het ‘Post Corona-tijdperk’ gaan we gewoon verder met wat we het best doen: de gasten van uw evenement zich vanaf de eerste minuut een goed en veilig gevoel geven.

 

Ook wij hebben de nodige maatregelen genomen om onze hostessen en hosts veilig naar de evenementen te sturen. De gepersonaliseerde mondmaskers zorgen voor een uniform gevoel. Bovendien zijn ze neutraal zwart zodat ze bij elke outfit passen!

Wij maken uw evenement CERM-proof:

– Hosts/hostessen voor een beheerde vestiaire (met handschoenen)

– Hosts/hostessen voor een correcte registratie van aanwezige bezoekers

– Hosts/hostessen voor begeleiding tot seating en beheren crowd management

– Toiletdames die instaan voor de reiniging van de wc’s (inclusief registratieblad)

– Parkingwachters voor afstand op parking te bewaken

 

 

Organiseert u dus een evenement? Dan kan u ongetwijfeld onze hulp gebruiken!
Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie!

 

#WeLoveHospitality

#StrongerTogether

#KeepYourDistanceStayClose