The Frontline Company: hospitalitypartner van A tot Z van de BEA Awards

Ondertussen zijn de BEA Awards alweer enkele weken geleden gepasseerd. Was u daar ook aanwezig? Dan bent u ongetwijfeld met The Frontline Company in contact gekomen. Vanaf het eerste tot het laatste moment waren we in uw gezichtsveld.

Van de parking tot het podium!

Werd u ook spontaan ‘happy’ bij het oprijden van de parking van de Nekkerhal? Dat komt ongetwijfeld omdat u ontvangen werd door onze enthousiaste parkeerwachters. Voor The Frontline Company is een parkeerwachter meer dan een persoon die enkel de auto’s juist laat parkeren. Voor ons is dit het begin van de hospitality. Zij zijn het allereerste gezicht van een event, en hier kan dus ook een verschil gemaakt worden.

En als u na dit eerste contact nog niet gelukkig was, was u dat vast en zeker nadat u de Nekkerhal binnenstapte. Het tweede contact met The Frontline Company op de BEA’s… In combinatie met de registratiesystemen van Abusol en Fielddrive zorgden onze onthaalhostessen voor een warme en vlotte verwelkoming.

Ook in de zaal zelf was The Frontline Company represent. Want ook al stonden Virginie Claes & Dries Desmet het meest in the picture als presentatoren, onze podiumhostess deelde zeker mee in de spotlight!

BEA’s gemist? Geen probleem!

Kon u niet aanwezig zijn op de BEA Awards? Zorg dan zeker dat u 7 mei vrijhoudt. Want op de MICE party zijn we weer de hospitality-partner!
Ook voor uw volgend evenement staat The Frontline Company graag klaar met ondersteunend personeel. Hebt u graag een vrijblijvende offerte? Check dan zeker snel onze website!