The Frontline Company: In alle sectoren thuis!

Als u onze website goed in ’t oog heeft gehouden afgelopen maanden heeft u al ongetwijfeld opgemerkt dat we actief zijn in verschillende sectoren: de autosector, op beurzen, sportevenementen, fashionevents, horeca,… En uiteraard was het vorige maand niet anders. In mei gingen we van het ene lange weekend in het andere. Maar voor The Frontline Company waren er geen rustdagen…

Starten deden we in de culinaire wereld met Antwerpen Proeft. Naar goede gewoonte werd de Waagnatie tijdens het Hemelvaartweekend weer omgetoverd tot de gastronomische hotspot van Antwerpen. Onze hostessen zorgden niet enkel voor heerlijke pannenkoeken op de stand van Melkmoment, ze deelden ook nog eens gratis abonnementen van de Gazet van Antwerpen uit!

Een aantal kilometer verder werd er op de Meir een andere culinaire eetgelegenheid geopend: De Burger King. Ook hier waren verschillende hosts en hostessen ter plekke om de shoppende mensen te informeren over de opening.

Op beursgebied ging het ook goed in mei. Realty in Tour & Taxis was een voltreffer met hostessen, eventmodellen en shuttlechauffeurs. Maar wat dan gezegd met Carat+? De diamantbeurs haalde de Engelse actrice Elizabeth Hurley met veel toeters en bellen naar Antwerp Expo. Toch stond zij in de schaduw van onze hostess Yasmine die op de stand van ABN Amro stond te schitteren!

WK

Uiteraard waren er ook nog de sportevenementen: Greg van Avermaet Classic, het Gala van de Pro-League, 20 Km van Brussel, flyering voor de Kevin De Bruyne-cup,… Net zoals de Rode Duivels maakt The Frontline Company zich momenteel klaar voor het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland. We bereiden ons alvast voor op vele leuke promo-acties in juni.

Nu, met Extrema Outdoor, ook het festivalseizoen officieel van start is gegaan kijken we uiteraard ook nog uit naar het eerstvolgende festival: Couleur Café. Wat doen we nog in juni? Events voor Deloitte, Aldi, Lidl, DHL, AutoScout, BMW Motorrad,…. Wil je verder op de hoogte blijven? Hou dan zeker onze website, Facebook en Instagram in ‘t oog!