THE FRONTLINE COMPANY ♡ THE ELISABETH CENTER

Eind november dit jaar wordt er in Antwerpen een klepper van formaat verwacht: het nieuwe Elisabeth Center Antwerp opent haar deuren! Het complex van 25.000m² (jawel, je leest het goed) zal dé evenementenplek van Antwerpen worden. Zowel concerten, congressen, theatershows en andere feestelijkheden zullen een plaatsje krijgen in dit nieuwe gebouw. En dat allemaal vlak bij het Centraal station en naast de vernieuwde Zoo van Antwerpen

The Frontline Company, een hospitalitybureau met een ervaren team en referenties in heel België, zal samen met haar ervaren hostessen een vlekkeloos verloop verzekeren van de 100 tot 200 evenementen die jaarlijks in het Elisabeth Center Antwerpen zullen plaatsvinden. ‘Where hospitality meets business’ beschrijft exact wat we doen en wie we zijn. We weten dat hospitality een attitude is, een levensstijl. Om iedereen het warme welkom te geven dat ze verdienen, mixen we onze ervaring met het verhaal van de klant. Samen kunnen we een fantastisch nieuw hoofdstuk schrijven; dit zijn tenslotte de verhalen die telkens opnieuw verteld zullen worden.

Het takenpakket voor onze hostessen zal heel uitgebreid zijn. Van kassierster tot onthaalhostess tot all around eventmedewerkster. Je ziet het al aankomen: het wordt een fantastische ervaring. The Frontline Company is dan ook op zoek naar gemotiveerde dames die in een vast team met geweldige mede-hostessen hun beste beentje willen voorzetten. Kom jij graag meeschrijven aan dit verhaal? Bekijk dan zeker alle informatie op onderstaande flyer en schrijf je zo snel mogelijk in!