The Frontline Company sluit de zomer af in stijl!

Nu augustus achter de rug is, kunnen we tevreden terugblikken op een goedgevulde zomer. Juli en augustus waren twee gelijkaardige maanden met acties aan de kust en op de festivals.

Aan de kust kon je onze hosts en hostessen aan het werk zien bij acties van Lidl. Daarnaast zochten ze ook de Zuiderse sferen van het Q-Beach House op om de zomer nog warmer te maken… We bleven daarnaast ook nog in vakantiestemming met een actie voor Deloitte aan de vestiging op de luchthaven.

Natuurlijk konden de festivals ook in augustus niet ontbreken. Via Zanzibar waren we weer van de partij voor Win For Life op Ronquières en Pukkelpop. GSM plat? Geen probleem! Onze hosts en hostessen stonden zowel op het festivalterrein als op de camping van Pukkelpop om festivalgangers via Proximus Recharge van powerbanks te voorzien. Op welke festivals kon je ons nog vinden in augustus? W-Fest en Maanrock. Op het gekende New Wave festival promootten we de luidsprekers van Bang & Olufsen, op Maanrock was het onze favoriete krant: de Gazet van Antwerpen!

A september to remember

Het begin van het nieuwe schooljaar staat gelijk aan de start van verschillende beurzen en bedrijfsfeesten. Zo komen er personeelsfeesten aan van bijvoorbeeld Interbuild, Vaillant en BOzARC. Verder hebben we onze handen vol met beurzen als Green Expo, Meet-IT, Discovery Days, Conway,…

Bovendien zijn we ook volop bezig met de voorbereidingen van de Horeca Expo en het Autosalon 2019. Voor Horeca Expo zoeken we nog verschillende mensen (bediening, tappers, hostessen …)  die kunnen werken op 18-22/11/2018. Voor het Autosalon zijn de eerste aanvragen van merken alvast binnengekomen en zijn de selectieprocedures ook van start gegaan.

Wil je werken op Horeca Expo, het Autosalon of een andere beurs/event? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

Nieuw bloed voor The Frontline Company

The Frontline Company is ook op zoek naar versterking in het vaste team. We zijn op zoek naar een Planner – Field Coördinator. Ben jij vlot tweetalig (NL/FR), stressbestendig en wil je een uitdagende job in de evenementensector? Dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat!

Interesse? Stuur dan je cv, motivatiebrief en enkele recente foto’s naar peter@thefrontlinecompany.be