Throwback: Het Autosalon 2019!

Ondertussen is het alweer een maand geleden: De 97ste editie van het Autosalon. De grootste autobeurs van België streek in januari terug neer in Brussels Expo. Uiteraard was The Frontline Company ook weer van de partij. We kijken hier even op terug.

Het is 18 januari. De officiële start van Brussels Motor Show. Vandaag staat de persdag op de planning. Voor sommigen nog een inloopdag, voor anderen meteen de langste dag van het Autosalon.  Op de stand van Opel is onze logistieker al druk in de weer om alle balies aan te vullen. Onze host voor Mediahuis heeft al alle plannetjes over het hele Autosalon aangevuld. Zo kan u gemakkelijk de weg vinden naar uw favoriet automerk.

Tijdens het eerste weekend is het meteen volle gas. In hal 11 of ook wel de ‘D’Ieteren-hal’ kan je bijna niet manoeuvreren. En toch doen onze 30-tal Frontliners hun uiterste best om u een comfortabel gevoel te geven op de standen van Volkswagen, Seat, Skoda en Porsche.

Ondertussen is het maandagavond 21u. Na het eerste drukke weekend is het al meteen tijd voor een lange nocturnedag. Het is al donker en op de achtergrond staat het verlichte Atomium in volle glorie te pronken. Wie er nog staat te pronken zijn onze Informanten op de stand van Nissan. Ondanks het zware weekend en de lange dag zijn ze nog druk in de weer om de bezoekers te overtuigen om een Nissan te kopen.

De aanloop naar de volgende nocturne verloopt rustiger. Het is over het algemeen rustiger op het Autosalon dus ook meer ademruimte. De ideale moment dus om te passeren in hal 7 op de prachtige standen van Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo en Jeep. Waar we informanten tegenkomen die voor het zoveelste jaar op rij voor de Fiat Group op het Autosalon staan te werken.

Het laatste weekend is aangebroken. Het is de laatste kans om onze Frontliners aan het werk te zien dit jaar dus er is weer een enorme drukte voorspeld. Op de stand van GOCA staat onze hostess u nog met veel plezier te woord. En ook bij Subaru staan 2 vlotte hostessen nog paraat om u van brochures te voorzien. ‘Het bedrijfsvoertuigensalon’ sluiten we dan ook af in stijl bij onze informanten bij  Renault Trucks.

Heb je onze Frontliners gemist? Geen probleem, volgend jaar staan we er gegarandeerd opnieuw!