A september to remember

It was a september to remember, dat is het minste wat we kunnen zeggen over afgelopen maand! Zo hebben de scholen en universiteiten het startschot van het school- & academiejaar gegeven en hebben we collectief afscheid moeten nemen van de zomer. Gelukkig hebben de weergoden ons de laatste weken nog enkele stralen zon gegund. Bij The Frontline Company was er echter geen tijd om te genieten van deze Indian Summer.

September was een goed gevulde maand met verschillende leuke evenementen, acties en beurzen.

Summer out, beurzen in!

We zijn het beursseizoen gestart met Matexpo in Kortrijk. Dit is de grootste vakbeurs uit de bouwsector en industriewereld. De site van Kortrijk Expo, die omgetoverd werd tot een heuse bouwwerf, was vijf dagen lang de speeltuin voor een tiental van onze hostessen. De Bruycker, Iveco, Wolftech en Nooteboom Trailers gaven ons het vertrouwen.

Hieronder een citaat van De Bruycker:

“Van meerdere klanten heb ik gehoord dat de bediening op onze stand zeer vlot en correct gebeurde, een pluim voor jullie team dus!”

Voor zulke feedback doen we het bij The Frontline Company.

Zo zijn we overgegaan tot de volgende beurs op de planning: Meet-IT, georganiseerd door Act!Events. Voor het 4de jaar op rij maakten onze Frontliners een gigantisch succes van deze ICT-beurs.

Wat hebben we, buiten de beurzen, nog allemaal verwezenlijkt in september? Het Notarieel Congres, Sistema Congressi, de Memorial van Damme, flyeracties voor Lidl en Vero Moda, iPad-acties voor Sportizon, onthaal van Cartier en uiteraard onze Coca-Cola boy niet te vergeten!

Kortom, het zijn er teveel om op te noemen. Maar een foto zegt meer dan 1000 woorden, dus kijk gerust zelf eens!

New Balls Please - De Vlaamse Havendag - We Love Hospitality - The Frontline Company

Stoffels Tomaten - Degustatie - The Frontline Company - We Love Hospitality

Toyota Day Out - Promo & Animatie - The Frontline Company - We Love Hospitality

4 Frontline hostesses voor banner Guess - The Frontline Company - We Love Hospitality

Cartier - Onthaalhostess - The Frontline Company - We Love Hospitality

IMG_0072 (003)-min