NOG 14 NACHTEN SLAPEN EN DAN…

Nog 14 nachten slapen en dan is het zo ver. Dan klopt de beruchte 1 september weer aan de deur!

Terwijl de meeste mensen de komst van deze gevreesde datum zo lang mogelijk willen uitstellen, zijn de planners van The Frontline Company al volop bezig met het verwerken van aanvragen voor de maanden september en oktober. En ze gaan zelfs nog een stapje verder! Want intussen zijn we al een tweetal weken bezig met de rekrutering voor het Autosalon 2018. Op ons bureau heerst stilte voor de storm… en die spanning willen we jullie niet onthouden!

Op dit moment is een deel van onze Frontliners polsbandjes aan het knippen en herlaadbare batterijen aan het uitdelen op de weide van Kiewit. Alle Pukkelpoppers maken dankzij de Nationale Loterij en het Antwerpse evenementenbureau Zanzibar kans op plezier voor het leven. Wij zetten maar al te graag onze scharen onder deze actie! Een ander Frontlineteam zorgt ervoor dat de festivalgangers 4 dagen lang beroep kunnen doen op hun gsm wanneer ze hun vrienden voor de zeshonderdste keer kwijtspelen. Op de stand van Proximus kunnen ze namelijk terecht voor een herlaadbare batterij. Onder het toeziend oog van Zanzibar, staan de hosts en hostesses dag en nacht klaar. Wist je trouwens dat je onze enthousiaste medewerkers kon vinden op maar liefst 8 verschillende festivals? Graspop, Rock Werchter, Couleur Cafe, Les Ardentes, Dour, Les Francofolies en Ronquières passeerden de revue. Het einde is in zicht, want Pukkelpop is de kers op onze festivalzomertaart.

Een vijftiental hostesses zorgden twee maanden lang ook voor een feestelijke sfeer aan de kust: zij mochten kortingsbonnen, ijsjes en sangria uitdelen ter promotie van de LIDL-winkels. Hard werken in combinatie met een ijsje en een fris zeebriesje, wie kan daaraan weerstaan? Niet te missen sfeerbeelden kan je hieronder bekijken.

Van het ene uiterste van ons Belgenlandje, nemen we je graag mee naar… Luxemburg! Onze klant Way2Events was op zoek naar 6 dames die een aardig mondje Duits en Frans spraken. Onze zoektocht schoot meteen uit de startblokken. Gelukkig vonden we snel de geschikte profielen. Zij deelden een aantal dagen kortingsbonnen in tankstations langs de Luxemburgse snelwegen en namen ook een tevredenheidsenquête af.

Augustus sluiten we definitief af in Spa tijdens de F1 Belgian Grand Prix! We werden namelijk gecontacteerd door Johnnie Walker en kregen de vraag om een team van 36 Frontliners in te schakelen. Meer specifiek gingen we op zoek naar Brand Ambassadors & Promos, Runners, Mixologists, Teamleaders en Bar Staff. Van 24 tot en met 27 augustus kan je onze knappe koppen spotten op het circuit van Francorchamps. We weten nu al dat het onvergetelijke ervaring zal worden!

Het einde van augustus is het startsein voor een overvol september. Op het programma: Memorial van Damme in samenwerking met Golazo, Sportizon Continental Cycling Heroes, Eventmasters Bosch familiedag, De Bruycker/Wolftech/Zoot Iveco op Matexpo, personalisaties voor Marie-Jo op verschillende plaatsen in Europa, lancering van de LIDL-collectie en Nextel samen met Meraki Moments, Sistema Congress Leuven, Meet-IT en het Notarieel Congres in samenwerking met Act!Events, Verstegen Javabeurs, … Een heel arsenaal aan klanten en events maken hun opwachting! En daarbovenop zorgen we voor geschikte profielen tijdens de castings voor het Autosalon. Zowel Jeep, Fiat, Volkswagen, Renault, Alfa Romeo, Abarth, Yamaha en Direct Lease tekenden al in voor de hulp van The Frontline Company. Met onze jarenlange ervaring op het salon zijn wij de ideale partner.

Oh! En niet te vergeten: deze maand dragen twee collega’s een kroontje want Sam en Charlotte zijn jarig!

Felicitaties, kaartjes en cadeautjes zijn uiteraard altijd welkom. Alle contactinformatie en vrijblijvende offertes kan je vinden op www.thefrontlinecompany.be.

 

Omslag

2017-07-31-PHOTO-00000005

9

7

1

19578212_10212467841349182_1364545194_n