Batibouw 2020 was ook weer dit jaar een groot succes!

Op 7 maart 2019 stond de start van Batibouw 2020 op de planning. De professionele dagen werden dit jaar geschrapt en de opening werd meteen voor het grote publiek gedaan. Weekends van 10u00 tot 18u30 en weekdagen van 12u00 tot 20u30 geopend.  Op donderdag 5 maart was er naar jaarlijkse gewoonte de nocturne tot 22u. Nog een jaarlijkse gewoonte op Batibouw? De aanwezigheid van The Frontline Company!

Een beurs zonder hostessen van The Frontline Company? Dat is de laatste jaren een onwaarschijnlijkheid geworden. Ook op Batibouw 2020 waren onze Frontliners dus glansrijk aanwezig. Wegens de jammerlijke omstandigheden van het Coronavirus trok de beurs een kwart minder bezoekers aan. Maar desondanks maakten onze hostessen het beste van een lastige situatie.

Walk of Flame

Dat onze hostessen eigenlijk op de Walk of Fame thuishoren is ondertussen algemeen geweten. Maar tijdens Batibouw stonden er dan ook hostessen op de Walk of Flame. In deze gang stonden alle haarden in de spotlights. Onze hostessen zorgden in deze gang op de stand van Dutry mee voor een warm ontvangst van de klanten.

Was u op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan bent u ongetwijfeld langs één van onze 4 hostessen op de stand van X2O Badkamers gepasseerd. Ze waren dan ook enorm gemakkelijk te herkennen in de witte badjas en slippers.

Last but not least schitterden er nog 2 zonnetjes van The Frontline Company een hele week door de ramen op de stand van Reynaers Aluminium!

Roadshows passeren Batibouw

Voor meermalige opdrachten mochten we ook nog op andere standen hostessen voorzien: Test Aankoop & Proximus.

Test Aankoop doet een roadshow, georganiseerd door Act!Events, over verschillende beurzen in België. Ook Batibouw kon dus niet ontbreken bij ‘Test Aankoop on Tour’. Had u vragen over isolatie, verwarming, hernieuwbare energie,…? Onze informanten en hostessen in de Test Aankoop-bus hielpen u met veel plezier verder!

Ook het grootste telecommunicatiebedrijf van België, Proximus, stond met een stand op Batibouw. Event Masters, een vaste eventpartner, zorgde voor de organisatie van deze stand. Een hostess van The Frontline Company mocht hier een activatie begeleiden waar mensen een iPhone konden winnen.

Kortom: Batibouw 2020 was ook weer dit jaar een groot succes!