The Frontline Company mist zijn start van 2020 niet!

9 januari stond bij velen met stip aangeduid op hun kalender. En ook voor The Frontline Company was dit één van de belangrijkste dagen van het jaar. 113 Frontliners, verdeeld over verschillende standen, stonden aan het begin van het Autosalon 2020. Ondertussen zijn we 2 weken later en is het grootste automotive event in België alweer achter de rug. We kunnen met veel plezier terugkijken op deze intense maar leuke weken!

Informanten

In bijna elk paleis stonden onze Frontliners paraat. De informanten zijn één van de belangrijkste schakels op de stand van een automerk. Ze zorgen ervoor dat de bezoekers ‘goesting krijgen om naar de showroom te gaan. Vanaf begin December volgden ze opleidingen om als Product specialisten te fungeren tijdens deze tiendaagse. Sales-, product- & leadstrainingen staan jaarlijks op het programma om de informanten optimaal voor te bereiden.

Bent u tijdens het Autosalon op zoek gegaan naar een nieuwe wagen? Dan bent u ongetwijfeld geïnformeerd geweest door één van onze Frontliners. In hal 7 waren we het best vertegenwoordigd. Op de standen van Toyota & Lexus werd uitgebreid over de hybridetechnologie verteld. Aan de overkant van deze standen stonden dan weer de sierlijke Fiats en stoere Jeeps tentoongesteld. Uiteraard vergezeld door informanten van The Frontline Company.

In Paleis 5 waren we ook in grote aantallen aanwezig. Voor het 2de jaar op rij werkten we daar samen met Nissan. En last but not least: Paleis 11, ook wel de D’ieterenhal genoemd. Naar jaarlijkse gewoonte loop je onze informanten tegen het lijf op de standen van Volkswagen, Seat & Porsche.

Hostessen & logistiekers

Buiten de informanten waren er natuurlijk nog andere functies te bekleden op het Autosalon. Op de stand van Subaru hadden we 2 lieftallige hostessen staan. Zij zorgden voor een warm ontvangst van de klanten. Andere hosts & hostessen begeleidden dan weer een quiz voor GOCA, de groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs.

De displays met plannetjes, verspreid over het Autosalon, werden gevuld door 2 hardwerkende Frontliners. Ook voor Opel zorgden we voor de nodige logistieke ondersteuning. Tenslotte waren we  nog aanwezig voor Test Aankoop. Act!Events organiseert voor hen een promo-actie op verschillende beurzen en het Autosalon kon dus ook niet ontbreken!

Graag willen we onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons, maar vooral danken we al onze Frontliners om van het salon weer een groot succes te maken!