BEAwards, Paasbunnies en wielerwedstrijden: van variatie gesproken

Voor de zesde keer op rij was The Frontline Company weer in vol ornaat aanwezig op de Bea Awards in Kinepolis Antwerpen. We Make You Happy organiseerde het geheel en zorgde weer voor een spetterende show. De hosts en hostesses van The Frontline Company verzorgden het onthaal, de registratie en de vestiaire met een warme glimlach en gaven iedereen op het einde van het event weer een leuk gevulde goodiebag.

Het paas weekeinde ligt weer achter ons en dat zorgde voor een golf van vertrekkende mensen op Brussels Airport. Al van 04.30 uur stonden onze paasbunnies in vol ornaat te huppelen en te dansen in de vertrekhal. Met de muziek op volle bak en paaseitjes in aanslag werden de vertrekkende paas-toeristen een goede reis gewenst met een lekker chocolade paaseitje voor iedereen. Zo werd het vertrek naar een leuke vakantie weer extra opgeluisterd en beleefde de reizigers een échte ‘experience’ aangeboden door Brussels Airport en uitgewerkt door Concreat.

En uiteraard mochten ook de voorjaarsklassiekers en de voetbalwedstrijd van de Rode Duivels niet ontbreken : The Frontline Company is de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste waarde bij de grote organisatoren en sponsoren van sportwedstrijden : Flanders Classics, Golazo, Mediahuis, Carrefour, Lidl, Proximus  en sinds kort ook Sportizon kiezen keer op keer weer voor de leuke sportieve meiden en jongens van TFC : 3-daagse De Panne, E3-prijs, Gent-Wevelgem, België-Cyprus, KV Mechelen, De ronde Van Vlaanderen, Omloop Het Nieuwsblad, De Scheldeprijs …

 

nbbb
nbb

nb