Festivals & voetbal domineren juli 2018

Juli 2018 zal om verschillende redenen de geschiedenisboeken ingaan. Ten eerste ging de eerste maand van de zomervakantie gepaard met een enorme hitte en een bijhorende hittegolf. Daarnaast misten onze Rode Duivels op een zucht de finale van het WK, maar slaagden ze er wel in om overtuigend de derde plaats in de wacht te slepen met een klinkende 2-0 overwinning. Voor vele onder ons zal de maand juli echter ook gelijk staan aan het begin van een drukke festivalzomer.

Dat laatste zal zeker het geval zijn bij vele van onze Frontliners. Zowel in het nederlands- als franstalig gedeelte van België waren we weer op verschillende festivals aanwezig. Wat dacht u van Couleur Café, Dour, Les Francofolies, Les Ardentes en Rock Werchter? Ook dit jaar werken we weer traditiegetrouw samen met het Antwerpse evenementenbureau Zanzibar om de standen van Proximus en Win For Life van het nodige personeel te voorzien.

Net zoals altijd stonden er deze maand ook verschillende sportevents op het programma. Daarbij was uiteraard voetbal sterk vertegenwoordigd. Begin juli stonden we nog als fiere Belgen achter de Rode Duivels op verschillende locaties. Zowel in de Stadsfeestaal in Antwerpen, de Hyundai Fan Village (actie van Kärcher) als in de Hypodroom van Oostende voor een actie van Het Nieuwsblad. Daarom stonden onze hostessen maar wat graag klaar om de fandagen van voetbalclubs KV Oostende, Club Brugge , Zulte Waregem, RSC Anderlecht en Sporting Charleroi in goede banen te leiden.

Verder hebben we juli afgesloten met acties voor Lidl, Louis Vuitton, Lekker Limburgs, The Belgian Chocolate House, Crelan en IKEA Zaventem.

Wat brengt augustus?

Uiteraard blijven we ook in augustus graag op de festivaltrein zitten met haltes in Ronquières en Pukkelpop.  Daarnaast gaan de acties in de IKEA van Zaventem en het Q-Beach House in Oostende gewoon verder. Afgelopen weekend werd de aftrap van de Jupiler Pro League gegeven, dus we verwachten dat onze planning stilaan vol zal lopen met meer voetbalacties.

Augustus staat bij The Frontline Company ook steeds in teken van het aankomende najaar. We bereiden ons alvast voor op september en oktober die stilaan vol beginnen te lopen met verschillende beurzen en B2B-evenementen.

Heb je komende hosts of hostessen nodig? Denk er tijdig aan om je noden aan ons kenbaar te maken! September en oktober zijn drukke maanden op gebied van bedrijfsevenementen, beurzen, seminaries en congressen. Er vroeg bij zijn is dus de boodschap!

Aarzel niet om contact op te nemen met iemand ons team!