Zomerse tijden bij The Frontline Company

De zomer is ondertussen ook in België aangekomen. De hete dagen en zwoele zomeravonden zijn aangebroken. Bij The Frontline Company is er ook geen reden tot klagen. Juni was een maand bomvol leuke acties en evenementen. Van de lopende evenementen waar we al enkele maanden mee bezig zijn tot het startschot van de festivals.

Let’s rock this summer

Met Graspop hebben we, samen met Zanzibar, de festivalzomer van Proximus en de Nationale Loterij officieel op gang getrokken. Het festival is populairder dan ooit. En of onze Frontliners dat gemerkt hebben. Duizenden bezoekers passeerden langs hun standen. Sommigen om te rechargen bij Proximus, anderen om te winnen voor het leven bij de stand van Win For Life. Met Couleur Café hebben we de festivals in de maand juni afgesloten.

Festivals zijn niet de enige massa-evenementen die de zomer van The Frontline Company kleuren. Wie niet op de hoogte is, leeft in een andere wereld maar in juni is ook het WK afgetrapt. Dit brengt natuurlijk het nodige hostessenwerk met zich mee. Petjes uitdelen van Het Nieuwsblad, VIP-onthaal voor Proximus via Sportizon en een merchandise-actie in de Stadsfeestzaal van Antwerpen. Aangezien België toch wereldkampioen wordt, blijven deze acties ongetwijfeld nog tot 15 juli doorlopen.

Zon, zee, strand

Zoals steeds kijken we ook weer vooruit. En uiteraard heeft juli ons ook weer enorm veel te bieden. Er staan voor zowel Vlaanderen als Wallonië weer enkele leuke festivals op het programma: Rock Werchter, Les Ardentes, Dour & Francofollies. Natuurlijk gaan we ook nog altijd verder met de acties van AutoScout, Van De Velde, Metro, Deloitte, Aldi,…

Maar net zoals de doorsnee Belg trekken wij deze zomer ook weer naar de Belgische kust. Op het einde van de zomer zullen we alle badsteden minstens één keer gezien hebben. Met een grote kustactie van Lidl trekken we van badplaats naar badplaats om te flyeren. Maar verder zal je ons ook nog kunnen vinden in de Louis Vuitton-winkel van Knokke en aan het Q-Beach House in Oostende. Kortom, veel variatie in de acties maar ook enkele gemeenschappelijke punten: Zon, Zee & Strand!