Goede voornemens in november

Goede voornemens in November

November is de maand van de vervroegde goede voornemens. Waarom? Na een dag op de Boekenbeurs komt de gemiddelde bezoeker thuis met een gezondheidsboek van Evy Gruyaert of de Dagelijkse Kost van Jeroen Meus.  Wat waren de voornemens van The Frontline Company op de Boekenbeurs? Dagelijks een lach op het gezicht van de mensen toveren die de stand van Gazet van Antwerpen passeerden. Heb je jouw kans gemist? Geen nood, kom dan snel langs in het Kaffee van Antwerpen aan het Zuiderpershuis!

Uiteraard gingen we vorige maand ook de sportwereld niet uit de weg. Wat dacht je van de Lotto 6daagse in ’t Kuipke in Gent? Zoals de naam het zelf zegt gaven onze Frontliners 6 dagen lang het beste van zichzelf op de bekendste wielerpiste van België. Van hostessen aan de loges tot het bloemenmeisje die de kussen mocht uitdelen. Voor het 4de jaar op rij mochten we het allemaal verzorgen!

November afsluiten deden we ook in Gent. Deze keer in Flanders Expo waar de grootste horecabeurs van Vlaanderen weer plaatsvond: Horeca Expo. Met een 50-tal hosts & hostessen was The Frontline Company aanwezig. Van klanten in de nightlife tot verkopers van keukenmateriaal, we waren in praktisch elke hal te vinden.

Met Agribex hebben we nog één beurs op de planning staan dit jaar. Natuurlijk zijn we ook al bezig met de voorbereidingen van volgend jaar. Bent u nog op zoek naar extra ondersteuning op het Autosalon, Polyclose, Batibouw of een andere beurs/evenement? Check dan snel onze website voor meer info: www.thefrontlinecompany.be!

141117 / Lotto 6 Daagse Gent /

haacht

Foto 3

De Verstegen Angels

IMG_3053