January is all about cars!

Het nieuwe jaar is gestart! De katers zijn overwonnen en de goede voornemens zijn gemaakt. The Frontline Company wenst jullie dan ook meteen een fantastisch 2018 toe!

Nu kunnen we in één rechte lijn naar de beurs der beurzen: het Autosalon. Dit jaar is het al aan zijn 96ste editie toe. En The Frontline Company? Die is er ondertussen ook al 20 jaar bij. Jaarlijks leveren we informanten, hostessen en logistieke ondersteuning voor wereldbekende automerken zoals Volkswagen, Jeep, Fiat, Seat, Subaru, Yamaha en Opel … Ook dit jaar zal je dus een pak Frontliners aan het werk zien in Brussels Expo.

Maar daar stopt het autoverhaal van The Frontline Company niet in Januari. Ook verschillende concessies over heel België hebben het gigantisch druk tijdens deze periode en hebben dus daarom naar onze professionele hulp gevraagd. Zo kan je ons vinden in de showrooms van Volkswagen, Seat en Jeep in zowel Vlaanderen als Wallonië.

En tenslotte hebben we nog de opening van de BMW garage in Dilbeek op de planning staan.

Uiteraard hebben we meer dan dat op de agenda: Nieuwjaarsevenementen in het Elisabeth Center te Antwerpen, ondersteuning in de winkels bij Louis Vuitton in Knokke en Antwerpen , samplings op de cyclocross, de Polyclose-beurs in Gent,…

2018 begint dus heel goed voor The Frontline Company en we zijn van plan om op dat elan voort te gaan. Heb je dus een evenement of beurs op de planning staan waarbij je sympathieke hulp kan gebruiken? Aarzel dan niet en vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan!

autosalon110-min

 autosalon138-min

autosalon8-min

autosalon50-min

autosalon91-min

autosalon6-min