Guidelines van The Frontline Company voor Horeca Expo

Horeca Expo 2019 is weer achter de rug. De belangrijkste beurs van het jaar voor iedereen die in het horecawereldje zit. Ook voor The Frontline Company is dit naar jaarlijkse gewoonte een beurs die met stip aangeduid wordt op de kalender. Een 50-tal Frontliners, verspreid over 10 verschillende standen, gaven een week lang het beste van zichzelf.

Wij geven u graag een guideline mee om in de toekomst Horeca Expo optimaal te beleven!

Koffie om de dag te starten

Horeca Expo starten doet u best met een koffietje bij Friesland Campina. Daar helpen 6 lieve dames van The Frontline Company u met veel plezier verder. Wanneer u volledig wakker bent, passeer daarna zeker bij Duni, Hobart, Bliss Food & Scangulf om te woord gestaan te worden door een goedlachse Frontliner.

 

Tussendoortje om op krachten te komen

Doorheen de dag hebt u ongetwijfeld nood aan een pauze. Wat is er dan beter dan een Roycomomentje? Altijd welkom voor een gratis soepje op de stand van Royco/Devos Lemmens in hal 1, herkenbaar aan de grote roycobeker op het dak van de stand.

Hebt u het toch liever iets pittiger? Dan zijn de kruiden en sauzen van Verstegen ideaal voor u.

 

Vieruurtje voor de kleine honger

Hebt u na al dat lekkers toch nog een klein hongertje? Ga dan zeker langs de stand van Bicky. Met het nieuwe ‘vegi-gamma’ kunnen vegetariërs nu ook meegenieten van een lekkere burger. Onze hostess vertelt er u met veel plezier alles over.

Nadien nog uw handen proper maken aan een Luxury Wet Towel, uitgedeeld door onze fantastische hostessen en dan bent u volledig klaar voor de afsluiter van de dag.

 

Afsluiten met een frisse pint

Dat doet u uiteraard best in hal 6: Nightlife. Even genieten van een perfect getapte pint op de stand van Primus & Super 8. Hebt u toch liever een wijntje? Geen probleem, daar kunnen ze bij Haacht ook voor zorgen!

Om 19u kan u met een goed humeur Flanders Expo buiten stappen. Onze hosts & hostessen hebben er alles aan gedaan om uw dag zo aangenaam mogelijk te maken. Because that’s what we do!

Tot volgend jaar!