HOSPITALITY HOST(ESSES), HORECA en PROMO,… VOOR ELK WAT WILS

Autosalon 2017

Tijdens het jaarlijkse Autosalon stonden we met onze hostesses en informanten op de standen van Volkswagen, Skoda, Renault Trucks, Yamaha, Direct Lease en Opel …Voor, tijdens en na het salon waren we ook actief bij Seat en Ford in concessies en pop-up stores om de klanten te ontvangen en te informeren.

autosalon5 autosalon6 autosalon103

 

Cultuur & Entertainment

De samenwerking met Het Elisabeth Center Antwerpen raakte vlot op dreef waar onze hospitality-hostesses bijna dagelijks de bezoekers konden ontvangen en begeleiden in de beste concertzaal ter wereld. Naast de concerten is het duidelijk te merken dat ook de eventsector stilaan z’n weg heeft gevonden naar deze ultramoderne en top-uitgeruste nieuwe event-locatie.

Tussendoor deden we de hospitality van de MIA’s, Dag Van de Openbare ruimte, the Mice Party bij J&M Catering, tal van bedrijfsfeesten, opendeurdagen,…

Versie 2

Elke Lukoil 161216

IMG_4345

grand_opening_-_copyright_fmcca__74_

Sport

Op sportief vlak stonden we wekelijks we met onze promoteams en mascottes te springen voor Sportizon, Flanders Classics, Lidl,  … op voetbalmatchen, wielerwedstrijden, volleybal- en basketbalwedstrijden, cyclocross, Spartacus runs, …  Zo werden we ingezet voor merken als Proximus, Babybel, Euromillions, Croky, Cofidis, L’Oréal, Kwaremont Brouwerij, …

 

Foto 3

16730163_260381417738365_7889672224199683311_n

Photo 1

Horeca

Tijdens Horecatel, het Waalse horecaevent van het jaar in Marche-En-Famenne, stonden onze hostesses SUPER 8 bij, het nieuwe gamma van Haacht. Tappen, bedienen, hapjes klaarmaken, het hoort er allemaal bij en het verliep zoals gewoonlijk gesmeerd… zoals elk jaar konden onze meertalige hostesses overnachten in een lokaal huisje met jacuzzi, waardoor ze er elke dag weer fris en monter bij liepen.

Haacht Horecatel 2017 - 1

Haacht Horecatel 2017 - 8

Beurzen

We danken ook al onze beurs-hostesses voor hun prestaties tijdens de vele beurzen zoals Batibouw, Noyez, Indumnation, M+R, Maintenance, Infosecurity, Belgian Boat Show, Horeca beurs Bredene, le Salon des Mandataires, Soins et Santé, Tuinexpo, Bibac … Jullie hebben bewezen dat The Frontline Company voor elke klant en elke sector de juiste types kan selecteren om zo voor vele verschillende bedrijven en in uiteenlopende markten de perfecte match te vinden. We zijn trots op jullie en onze planners.

Onze planners zijn elke dag bezig met het zoeken en selecteren van de juiste profielen voor elke klant en daar gaan ze ver in … zo hebben we ook weer in Wallonië een rekruteringsdag gehouden op het Salon de Etudiants om ons Waalse personeelsbestand nog verder uit te breiden.

april daphny en an

SayCheese 0501

IMG_9536

IMG_0946