TEAMBUILDING 2017: INKART PUURS

Hoe een team gemotiveerd houden? Het management van The Frontline Company besloot de racepiloot in elke planner en sales-medewerken naar boven te halen door samen te gaan karten. In april organiseerde het WTC Antwerp Flanders een teambuilding in de Indoor Karting van Puurs. Uiteraard mocht ook het Frontline-team niet ontbreken!

Ondanks onze inzet, haalden we het podium niet. Sam, naast Peter de enige mannelijke collega in het team, kon er jammer genoeg niet bij zijn. Hij had onze tijd misschien wel snel de hoogte ingetrokken! Laten we ons verlies dus aan zijn aanwezigheid koppelen. Orphée bleek iets minder snel op de baan als achter haar computer. In al haar enthousiasme bezorgde Charlotte een bijna-whiplash aan collega Dorien. Lucile kon de Franse furie in haar helemaal los laten achter het stuur en de stagiaires kwamen vaak niet bij van het lachen. Anntje zorgde graag voor de foto’s die je hieronder kan bekijken. Bij The Frontline Company zijn we er weer helemaal klaar voor!

Organiseer je binnenkort ook een teambuilding maar zoek je nog mensen voor het onthaal en de begeleiding van de teams? Vraag dan zeker een offerte via https://thefrontlinecompany.be/contact/#offerte-frontline.

 

 

 

karting 1

DSC_6448

DSC_6483

DSC_6475

karting 2