Maart: Maand vol beurzen

Naar goede gewoonte is maart een drukke maand met veel beurzen. En waaraan denken we spontaan als we het woord ‘beurs’ zeggen? Juist ja: Hostessen! En uiteraard was dat deze maand niet anders.

Van beurs naar beurs

Het begin van maart betekende het einde van Batibouw. Een intense periode van 10 dagen lang ‘bouwen en verbouwen’ werd meteen opgevolgd door Horecatel. Op de grootste horecabeurs van Wallonië gaven we een 15-tal hostessen de mogelijkheid om zich te specialiseren in alle facetten van de horeca. Van de perfecte pintjes tappen tot de beste burgers van Wallonië maken, ze deden het allemaal!

Veel tijd om te recupereren van deze beurzen was er niet want Infosecurity/Data & Cloud Expo stond al voor de deur. Dit is het event voor alle vernieuwingen en oplossingen binnen ICT te vertegenwoordigen. Dat wij als The Frontline Company zijnde weinig van IT kennen, staat als een paal boven water. Maar waar we uiteraard wel iets van kennen is ‘hospitality’. En dat toonden onze 30-tal hostessen nog maar eens in Brussels Expo.

De beursmaand maart afsluiten deden we met Floorforum, Laborama, Pumps & Valves, Maintenance en Autotechnica.

DOEN!

Tot slot willen we nog even de DOEN!dagen in de aandacht brengen. Op verschillende locaties organiseerde de Gazet van Antwerpen acties voor hun abonnees. Zo konden ze rondleidingen volgen in de gebouwen van Coca-Cola, Beerschot-Wilrijk, Hilton, Technopolis, Antwerp Airport,… En of onze hostessen fier waren om deze bedrijven te mogen vertegenwoordigen!

Maart was dus alweer een goed gevulde maand. Uiteraard kijken we alweer uit naar de komende acties in april. Bovendien versterkt The Frontline Company zich met 2 aanwinsten. Deborah & Wendy komen ons vast team vervolledigen. Hou dus zeker onze website in ’t oog voor meer informatie omtrent ons nieuwe Frontliners!

29750855_10216248401227010_1601647830_n

IMG_4012-min

IMG_4026-min

IMG_4051-min

IMG_4094-min

Izico 3