The Frontline Company doet de temperatuur stijgen in maart

The Frontline Company doet de temperatuur stijgen in maart!

De kortste maand van het jaar hebben we ondertussen achter ons gelaten. Februari is afgesloten met een aantal ijzige dagen. Het ideale moment voor ons om even terug te blikken op wat we gerealiseerd hebben vorige maand.

Februari is van start gegaan met enkele winkelopeningen van Lidl,  Aldi & Brico Zaventem. Verder gaven we naar goede gewoonte ook ondersteuning in Louis Vuitton Knokke. Maar uiteraard konden de beurzen niet ontbreken op onze planning. We waren aanwezig op de Noyez Beurs, Horecabeurs, Belgian Boat Show, Salon des Mandataires en last but not least: Batibouw.

En ondanks dat koning winter weer even regeerde in ons landje, trokken de sporters zich weer terug op gang. Zo stond er een Meet & Greet met kersvers Gouden Schoen Ruud Vormer op de planning in de Proximus winkel in Brugge.  In de andere Proximus winkels van Brussel & Antwerpen daarentegen konden de voetbalfans met de Champions League beker op de foto gaan. Tenslotte waren we ook nog present op de officiële opening van het wielerseizoen: Omloop het Nieuwsblad… En zijn we in volle voorbereiding van de voorjaarsklassiekers.

Zomer in maart!

De koude dagen in februari wisselden we in voor een zomers gevoel in maart. Deze kon niet beter ingezet worden dan met de Mice party op 1 maart. Net zoals vorig jaren waren we weer vaste hospitalitypartner en leverden we de nodige hostessen en event-modellen. Met als thema ‘Micellorca’ werden de gasten ondergedompeld in een uiterst tropische sfeer die iedereen naar de zomer deed verlangen! Dat de Mice-Party dit jaar in het teken stond van Kom Op Tegen Kanker is u wellicht niet ontgaan en we zijn ontzettend blij dat we met de event-sector zo ook konden laten zien dat we een warm hart dragen voor iedereen… en niet alleen voor onze klanten.

In maart liep ook Batibouw op zijn einde. Dit einde leidde meteen het begin in van een andere beurs: Horecatel. Een 15-tal Frontliners trekken de Waals-Vlaamse grens over om in Marche en Famenne 4 dagen lang het beste van zichzelf te geven. Welke beurzen staan er verder op de planning? Tavolabeurs, Maintenance, Laborama, Pumps & Valves, Autotechnica & Infosecurity.

We zijn ook nog steeds op zoek naar een Field & Planning Medewerker om ons team te versterken. Heb je interesse in een gevarieerde job in de evenementensector? Stuur dan zeker een mailtje met cv en motivatie naar peter@thefrontlinecompany.be!

IMG_3825

IMG_3834

IMG_3838

IMG_0451

IMG_3985

IMG_4004