OPENING ELISABETH CENTER ANTWERPEN

Begin dit jaar ging The Frontline Company in zee met het KMDA als vaste partner voor alle events die doorgaan in het vernieuwde Elisabeth Center Antwerpen (ECA), vlak naast de Zoo en het Centraal-Station van Antwerpen. Onze hostessen en hosts verzorgen het algemene onthaal voor verschillende conventions, meetings, corporate events en theatershows. Intussen kennen zij de locatie als hun broekzak. Op korte tijd ontstond er een heuse ECA/TFC-family en deze enthousiaste groep inclusief chiefhostess, staat met plezier wekelijks op post om alle enthousiaste bezoekers te verwelkomen.

Op de allereerste officiële Gala-opening op 24 november 2016, waar ook Koningin Mathilde te gast was, stond een team van 24 enthousiaste Frontliners klaar met een lach om elke benieuwde bezoeker te verwelkomen. Een aantal hostessen mochten de ontvangst van de koninklijke gast verzorgen en daar kwam uiteraard meer dan één zenuw bij kijken, maar ook dat hebben onze dames tot een goed eind gebracht.

Daarnaast stonden ze paraat op de officiële opening van het Flanders Meeting & Convention Center op 19 april 2017. Een team van 12 hostessen gaf iedereen een warm gevoel van thuiskomen. Op beide events waren onze dames verantwoordelijk voor de ticketscanning, de vestiaire, de zaalbegeleiding en de goodiebags.

Of ze dat goed gedaan hebben? Uiteraard! Kijk zeker eens naar onderstaande foto’s en bewonder ook hun feestelijke look…

grand_opening_-_copyright_fmcca__75_

kmda

grand_opening_-_copyright_fmcca__4_3_

IMG_4332 bis

grand_opening_-_copyright_fmcca__76_