BENELUX EVENT AWARDS: PROUD SPONSOR

De Benelux Event Awards, hét event voor de Belgische MICE-sector, bekroonde afgelopen maand haar 19e editie in Gent. Het ICC, vlak naast het Citadelpark, diende als locatie voor deze feestelijke avond. Op 20 april was iedereen welkom voor een hapje en een drankje, een awardshow en een afterparty vol verrassende dancemoves.

Al enkele jaren is The Frontline Company vaste partner en sponsor van dit uitzonderlijk event. Elk jaar verzorgen onze hostessen het onthaal en dit jaar konden ze dat doen in fleurige roze kleedjes. Feestelijk én vrouwelijk! Daarnaast stonden er ook twee hostessen in voor animatie rond de photobooth van Eventattitude. Iedereen kon hier een leuke foto laten maken en meteen naar huis nemen. Het team van #TFC kon dit uiteraard niet laten liggen. Bekijk hieronder zeker een foto uit onze collectie! Ook de organisatie van het W-festival deed beroep op onze hostessen om flyers uit te delen voor het festival dat doorgaat op 18, 19 en 20 augustus. Op één avond werd de multi-inzetbaarheid van de hostessen nog maar eens duidelijk.

Bewonder onze prachtige hostesses en ook de hongerige planners in de officiële aftermovie. Klik snel op volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=yk9gv6A0luI.

Ook interesse in een samenwerking met The Frontline Company? Klik dan zeker eens door naar onze website https://thefrontlinecompany.be/. Hopelijk kunnen we jouw event snel dat tikkeltje meer bezorgen!

EA-0005 bis

bea 1

bea 2

EA-0010

EA-0378