Sorry to keep you waiting…. But we’re back 😊

Wegens de drukte afgelopen maanden hebben onze nieuwsbrieven wat vertraging opgelopen. Maar geen nood, The Frontline Company is terug volledig in de running om u op de hoogte te houden van onze events. En het waren er veel afgelopen maanden…


Hofleverancier voor beurzen

September, oktober en november staan bij The Frontline Company gekend als drukke beursmaanden. En dat is dit jaar weer niet anders.

Meet-IT, Logistics & Distribution, Dentex, BIS-beurs, Solids, Spuntini, Conway, Digital Construction beurs,… Allemaal stonden ze op onze planning. En het is nog niet afgelopen want de grootste beurs van dit najaar staat nog voor de deur. Vanaf zondag 18/11/19 trappen meer dan 60 Frontliners Horeca Expo op gang. Van tappers tot koks, van hostessen tot sales-ondersteuning. In alle vormen en maten zijn we aanwezig.

We zijn dan ook enorm fier om de grootste personeelsleverancier te zijn van de grootste horecabeurs in België. Graag willen we dan ook al onze klanten bedanken voor het jaarlijkse vertrouwen in ons. Passeer zeker eens langs onze Frontliners voor een soepje, kruiden, frietjes, snacks, broodjes of een frisse pint.


Antwerpen -> Knokke -> Parijs

Naar goede gewoonte gaat The Frontline Company verder dan enkel beursactiviteiten. Zo stonden er weer een aantal leuke acties/evenementen op de planning afgelopen maanden.

We maakten deel uit van de introductie van de WHIM-app in Antwerpen. Deze app centraliseert alle vervoersmogelijkheden van Antwerpen in één applicatie. En wie is er beter geschikt dan onze Frontliners om een app aan de man te brengen?

En wat dan gezegd over Zoute Grand Prix? Onze informanten stonden weer klaar om de bezoekers meer info geven over premium automerken als Land Rover, Mercedes, Jaguar, Bentley en Lamborghini. Bovendien leverden we ook nog de nodige chauffeurs die het hele weekend met splinternieuwe modellen van Lexus passagiers vervoerden van en naar het event.

Last but not least ging The Frontline Company ook nog internationaal. Want op 2 november stond de World Chocolate Masters op onze agenda. 10 hosts en hostessen trokken naar Parijs om de VIP-genodigden van over de ganse wereld te begeleiden op de wedstrijd van beste Chocolatier ter wereld. Naar de stad van de liefde trekken voor een groot chocoladefestijn, dat is toch de droom van iedereen? We danken New Balls Please dan ook voor het vertrouwen in ons en onze hostessen en hosts die alle VIPS hebben begeleid…


Autosalon 2019

Natuurlijk zijn we ook nog volop bezig met de selecties en castings voor het Autosalon. We zoeken nog veel informanten. Dit zowel voor op het Autosalon zelf als in de concessies tijdens de periode van het Autosalon. Heb je dus interesse in de automobielsector en wil je nog graag voor merken als Volkswagen, Nissan, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Seat,… werken?

Laat dan zo snel mogelijk iets weten op autosalon@thefrontlinecompany.be