The Frontline Company draaide op volle toeren in april

Zoals al eerder vermeld was maart een goedgevulde lentemaand voor The Frontline Company. En april moest al zeker en vast niet onderdoen. Het team van The Frontline Company is gewoon verder gegaan met wat ze in maart begonnen zijn: wielerwedstrijden, winkelondersteuning bij Louis Vuitton & Aldi, promo’s voor Metro,… Maar natuurlijk werden ook een aantal nieuwe projecten gestart.

Sportief voorjaar

April hebben we ingezet met ‘Vlaanderens Mooiste’: De Ronde van Vlaanderen. Maar we gingen uiteraard nog verder in de wielerwereld met De Scheldeprijs, Brabantse Pijl, Waalse pijl en Luik-Bastenaken-Luik. Op al deze grote Belgische koersen waren we aanwezig om verschillende merken als Proximus, Panini & Gazet van Antwerpen te vertegenwoordigen.

En als u nu al denkt dat The Frontline Company sportief is, wat denkt u dan van de meer dan 85 Frontliners die zondag 22/04 op de 10 Miles aanwezig waren? Zowel op de Linker- als Rechteroever van Antwerpen stonden onze hosts en hostessen talrijk paraat om de lopers en fans hun dag te kleuren. AG Insurance, Deloitte, DEME, ADMB & GvA, ze konden allemaal op ons rekenen voor de sportiefste dag van het jaar in Antwerpen! Dit mede mogelijk gemaakt door Golazo, Sportizon en Mediahuis.

Internationale aandacht

In april zijn we ook gestart met een groot project voor AutoScout24. Verspreid over meerdere maanden brengen een 10-tal Frontline-informanten bezoeken bij dealers en garagisten om de werking van de nieuwe AutoScout360°-app uit te leggen. Aangezien dit een Europese première is wordt er hier ongetwijfeld met internationale ogen op toegekeken!

Ook voor KonseptS hebben we ons nogmaals buiten België op de kaart gezet. In de week van 16 april organiseerde het Antwerpse evenementenbureau een gigantisch congres voor alle deelnemers van Atlas Copco in de Interscaut in Schelle. De vroegere Electrabel-centrale werd voor een week omgetoverd tot een fantastische congreszaal. De gasten, vanuit alle hoeken van de wereld, werden al met een glimlach onthaald op de luchthaven, stations en in verschillende hotels. Van een eerste indruk gesproken! Bovendien werden onze hostessen letterlijk in de bloemetjes gezet voor hun uitstekende werk. Waarvoor dank aan KonseptS!

Verder waren er nog acties voor Timberland, Van de Velde, Aldi, het Elisabeth Center, La Lorraine, Izico,…. Bekijk hier enkele foto’s van de maand april!