The Frontline Company: Trouwe hospitality partner van de BEA Awards

Bent u dit jaar ook weer aanwezig op de BEA Awards? Dan zal u weer met een grote glimlach onthaald worden door de hostessen van The Frontline Company. Net zoals vorige jaren zijn we weer trotse partner van de Benelux Event Awards.

Indien u de vorige jaren aanwezig was, dan herinnert u zich wellicht onze lieftallige hostesses wel! Op 2 mei zal u ongetwijfeld enkele bekende gezichten terugzien aan het onthaal. 13 Frontliners zullen u met veel enthousiasme ontvangen en doorheen de avond begeleiden.

Maar daar stopt het uiteraard niet. Heeft u deelgenomen met een project en maakt u nog kans op een Award? Dan bent u misschien de gelukkige om deze trofee overhandigd te krijgen van onze fantastische podiumhostess!

The Frontline Company zal dus weer talrijk aanwezig zijn om u, samen met de andere Bea-partners, een onvergetelijke avond te bezorgen! Uiteraard is ons vast team ook voltallig aanwezig tijdens HET event van het jaar. We hebben er weer enkele nieuwe gezichten bij, dus spreek ons gerust aan om even kennis te maken!