The Frontline Company – Hospitality Services as they should be!

Het autosalon is weer achter de rug, de eerste storm van het jaar is gaan liggen en we mogen nu al terugkijken op een fantastische start van het nieuwe jaar. The Frontline Company leverde dit jaar weer een groot aantal informanten, hostesses, chauffeurs en logistiek personeel voor o.a. MINI, SEAT, BMW Motorrad, D-Tails/Opel, Pioneer, Mercedes, …

Het liep dit jaar zelfs zo goed dat er op verschillende standen extra personeel moest worden voorzien. Vrijdagavond besteld, zondagochtend paraat, zo hoort het, ook voor moeilijke profielen zoals een informant.

De uiteindelijke resultaten van het autosalon worden pas bekend na het eerste kwartaal of zelfs nog later, maar de eerste reactie van onze klanten was super positief …. Dat de sfeer er dit jaar weer goed inzat mag duidelijk zijn aan de talloze foto’s op social media en de filmpjes die je her en der kan vinden. Dat The Frontline Company bijzondere aandacht schenkt aan de samenstelling van de teams op grote evenementen is een verdienste die de klanten bijzonder op prijs stellen. De opstelsom van de individuen is namelijk veel belangrijker dan de individuele talenten op zich, dat heeft zich nogmaals bewezen dit jaar!

Uiteraard staat de wereld niet stil tijdens het autosalon en gaat de eventsector gewoon verder met zijn ding … Zo hebben we met onze teams ook nog tal van andere events vlot laten verlopen : degustaties in supermarkten, bedrijfsvoorstellingen, vakbeurs Facilitair in Nederland en Polyclose in Gent, KBC Autolease voor Eventmasters (Shuttleservice), Microsoft voor We Make You Happy, concertondersteuning (onthaal en merchandising verkoop), de nodige nieuwjaarsrecepties voor o.a. Vlerick Alumni, jaarprogrammavoorstellingen van verschillende sportorganisaties, Black Oval – exclusive event voor Maseratisti, Amlin bedrijfsevent voor Dazzle Events, een lanceringsevent van Atlas Copco voor BrandEvent, …

Dat maakt dat onze partnerships met de eventsector ons jaar weer mooi kleuren. Het orderboekje staat al mooi vol voor dit jaar en er komen nog steeds aanvragen bij.

Dat vraagt om een versterking van de troepen … keep an eye on us in the near future…

The Frontline Company  – Where Hospitality meets Business

Hostesses, Promo Teams, VIP, Stewards, Sales Support, Parkingboys and Drivers, event staff …

 

5

 

2

1

0