Voor elke sector wat wils

Sanoma kiest weer voor The Frontline Company ….

Ook dit jaar hebben de meisjes en jongens van The Frontline Company weer voor een aantal succesvolle events van Sanoma gezorgd : Libelle moederdag te Sint-Niklaas, Femmes d’Aujoud’hui – jour des mères in Luik, de Nacht van het Zoute, Marie Claire Flyeracties, podium coördinatie op de Libelle Winterfair te Mechelen of de onthaalhostesses voor de workshops  … Voor elke functie en elke locatie had The Frontline Company weer het juiste profiel klaarstaan : Onthaal, begeleiding, flyeren, inschrijvingen of coördinatie …

Expo60+

Op Expo60+ te Mechelen heeft men ondertussen ook ontdekt dat The Frontline Company de meest geschikte partner is voor beurzen. Of het nu om een jong en hip event gaat, dan wel om een meer sociaal georiënteerde zorgbeurs. Dé specialist bij uitstek als het gaat over ‘perfect matching’ is zonder twijfel The Frontline Company.

Dit wordt duidelijk beaamd door één van onze klanten in zijn feedback over één van onze hostesses : Arseus, één van de innovatieve wereldspelers op de markt van gezondheidszorg: “Jullie hostess Machteld is droom van een hostess : flexibel, vriendelijk, niets is te veel gevraagd, steekt de handen uit de mouwen! Zo vind je er niet veel meer”

Zo hoor je het ook eens van een ander … Dankjewel Machteld !!

Horeca Expo en The Frontline Company – een sterke combinatie

Op deze jaarlijkse hoogmis  van de Horeca mag The Frontline Company zich stilaan de hofleverancier noemen …  in zowat elke hal heeft The Frontline Company standen voorzien van hostesses en hosts die zich uit de naad hebben gewerkt om onze klanten te helpen om het onderste uit deze beurskan te halen. Onthaal, bediening, hulp in de keuken, stand netjes houden, pintjes tappen en koffies schenken tegen de sterren op, wijntje aftrekken of glaasje champagne schenken, geen probleem. Hapje laten proeven, soepje serveren, tafels afruimen en proper houden, het gebeurt allemaal met de glimlach. Dankjewel Campbell Foods, brouwerij Haacht, Pastridor, Verstegen, Creme De la Creme, CreaTaste, Duni, Friesland Campina, Brita,… en bedankt jongens, meisjes en dames voor jullie inzet en constante smile …

The Frontline Company is weer klaar voor het autosalon 2014!

En batibouw volgt in het slipspoor … Zoals elk jaar heeft het team van The Frontline Company de laatste maanden de handen vol gehad met de castings voor het autosalon van 2014. De opleidingen zijn bezig en alle teams worden weer klaargestoomd. Dankzij de goede voorbereiding en de doorgedreven screenings zijn de castings weer vlot verlopen.

De vaste merken zijn uiteraard weer van de partij : BMW Motorrad, MINI, SEAT en VW, D-Tails/Opel. En we verwelkomen ook Pioneer dit jaar als nieuwste klant op het autosalon…

En tegelijkertijd lopen de bestellingen voor Batibouw ook weer binnen en zijn we daar weer even zoet mee …  en tussendoor worden de reguliere klanten natuurlijk ook lekker in de watten gelegd door het team van The Frontline Company.

Opel Insignia Launch

FFWD Events en The Frontline Company

Tijdens de officiële launch van de Opel Insignia, georganiseerd door FFWD Events, zorgden de meisjes en jongens  van The Frontline Company voor een onberispelijk verloop van dit dynamische feest. Parking, onthaal, controle inschrijvingen, vestiaire, zaalbegeleiding, seating, uitdelen van goodiebags, … het verliep weer allemaal vlot en zorgde opnieuw voor een succesvol event van FFWD Events.

Karl Lagerfeld kiest voor Demain il fera jour en The Frontline Company

Voor de opening van de eerste Belgische winkel van Karl Lagerfeld in Antwerpen, rekende Demain Il fera Jour opnieuw op de hostesses van The Frontline Company. De meest exlusieve winkelopening van de laatste jaren stond in het teken van pure klasse, elegantie, luxe en glamour. In een outfit van de meester himself ontvingen de meisjes de gasten en verwelkomden hen op gepaste wijze met een glaasje champagne.

5

3

4

2

1