VNU vertrouwt organisatie toe aan The Frontline Company

VNU Exhibitions Europe (Nl + Dl) koos voor een intensieve samenwerking met de beursexperten van The Frontline Company met het oog op de volledige ondersteuning van het drieluik Infosecurity.be / Storage Expo / The Tooling Event.

Het drieledige event is een zeer grote en complexe organisatie omdat er bijzonder veel activiteiten, seminars, workshops en lezingen worden gehouden.Timing en een correcte planning zijn dan ook van groot belang. De dag voor de start van de beurs werd alles doorgenomen met de project manager van The Frontline Company. Tijdens de beurs zelf was zij immers verantwoordelijk voor al het hospitality personeel. Daarnaast verzorgden hostesses van The Frontline Company ook de standbemanning van een groot deel van de standen en stond de beursexpert in voor het veiligheidspersoneel voor de bewaking van de IBM-stand.

Dankzij de goede voorbereiding en de fijne samenwerking met de professionele mensen van VNU Exhibitions Europe wist The Frontline Company dit staaltje complexiteit tot in de puntjes te verzorgen. Het event verliep van begin tot einde vlotjes en zonder incidenten, met de nodige superlatieven van VNU tot gevolg. Dat zelfs op de dag van het bezoek van president Obama iedereen mooi op tijd was, vond men bij VNU treffend voor de aanpak van The Frontline Company. Zo’n grote groep hostesses, en toch iedereen op tijd ter plekke krijgen… het is mooi voorbeeld van weten waar je mee bezig bent.

Ook de komende maanden wordt het druk met zomeracties op festivals, zomertours, kustacties, sportevents, familieparken,… Win For Life op de festivals, MINI promo, de BMW Motorrad zomertour, Bank De Groof ‘Passion for Golf’,… u hoort er binnenkort meer over.

22

24

23

3