Eerste kwartaal 2014 succes voor The Frontline Company

15 nieuwe klanten in Q1/2014 … en we zijn nog maar pas begonnen …

Q1 2014 is net achter de rug en The Frontline Company kijkt met grote tevredenheid terug op de eerste drie maanden van het jaar.

De lijst van aanvragen is weer in stijgende lijn, het is een teken dat de klanten weer op weg zijn naar een bijzonder actief 2014. De schwung zit er weer in …  Enkele voorbeelden :

Personeelsfeest ICI Paris XL – Luxe Gala avond op cruise – Zanzibar

Ter ere van het personeelsfeest van ICI Paris XL is het Antwerpse Eventmarketingbureau Zanzibar er in geslaagd om Tour&Taxis om te toveren  tot een heus cruiseschip.

All dressed up and ready to sail … de hosts en hostesses van The Frontline Company werden voor de gelegenheid volledig uitgedost in een matrozen uniform om zo de sfeer van luxe en cruisen mee in de verf te zetten. Het onthaal, de registratie van de boardingpass en vestiaire werden zoals gewoonlijk perfect afgehandeld terwijl de reeds aanwezige gasten konden stemmen of meedoen aan enkele games. Op het einde van de festiviteiten werden de genodigden nog bedankt door onze matroosjes met een leuke goodiebag en werden ze uitgewuifd door onze parkingstewards.

Bank De Groof – Passion for Golf Tour

De stijlvolle dames van The Frontline Company zorgen voor een vlot verloop van de ‘Passion for Golf Trophy’ die Bank Degroof in 2012 in het leven heeft geroepen en vandaag de grootste golfwedstrijd van het land mag worden genoemd. Zij heeft plaats in 25 clubs en in totaal worden ongeveer 3.000 leden onthaald en begeleid door onze lieftallige dames. Onze dames verzorgen de verwelkoming en de registratie, nemen de nodige info af van de aanwezige spelers en zorgen voor een vlotte doorstroming en een rimpelloze prijsuitreiking die ’s avonds plaatsheeft.
SWITCH – We Make You Happy  & The Frontline Company

Voor de opening van de Switch winkel in Oostende, en de heropening van de Switch winkel in Hasselt heeft We Make You Happy beroep gedaan op de meisjes en jongens van The Frontline Company voor enkele promoacties : een totaalactie met flyers, groene appels die op de fiets werden uitgedeeld en een wedstrijd in de nieuwe winkel waarbij een iPhone 5c kon gewonnen worden. Ondanks het wisselvallige weer werd er voor gezorgd dat er werkelijk niemand door Oostende of Hasselt kon lopen zonder een flyer te zien te krijgen, een appeltje te smullen of een iphone 5c te winnen…, missie geslaagd !

De BEA Awards – The Frontline Company

Als officiële hospitality partner van de BEA Awards, wenst het team van The Frontline Company alle winnaars (en ook de niet winnaars) veel succes met het breien van een vervolg op hun succesverhaal … en we danken uiteraard ook de andere partners voor de fijne samenwerking .

Een dikke MERCI gaat uit naar Bruno en zijn team van We Make You Happy die ook dit keer weer een dikke pluim verdienen voor het organiseren van dit jaarlijkse event voor een bijzonder kritisch publiek … Chapeau! Diegenen die te vroeg zijn vertrokken, hebben een goed feestje gemist …

5

3

2