The Frontline Company werkt verder aan de toekomst

Tijdens de hete herfst, werkt The Frontline Company rustig verder aan onze gezamenlijke toekomst…

Om te beginnen, starten we de week voor Vivaldi’s Interim voor We Make You Happy op een maandag met onze frivole ‘thank God it’s Monday’-cheerleaders … om dan verder te gaan tijdens de werkweek!

STIMA congress – Internationaal Marketing Congres door A-Point

Het grootste Marketing congres van België – STIMA – is weer net achter de rug. Met de hulp van de hostesses van the Frontline Company is Anniek van A-Point Events er weer in geslaagd om een schitterend project tot een goed einde te brengen.  De hulpvaardige en goedlachse hostesses van The Frontline Company hielpen bij onthaal, check-in (dankzij Eventdrive), standbemanning, begeleiding, Q&A, assisteren bij de verkiezing van ‘het product van het jaar’, tombola-trekking, prijsuitreiking enz … ondersteuning van De Standaard voor allerlei promo acties tijdens het congres.

Career Launch – JOBAT – Mediahuis

Tijdens CAREER LAUNCH konden de bijna 3.000 bezoekers rekenen op de hulp van de meisjes van The Frontline Company om hun bezoek perfect geregeld te zien : onthaal, check-in met Eventdrive, doorverwijzen naar de juiste standen en personen, het aanvullen van alle krantenbakken van Jobat, … en op het einde nog even meehelpen om alles op te ruimen … De meisjes van The Frontline Company hebben weer laten zien dat ze hun mannetje meer dan goed kunnen staan!

De wieler 6-daagse in het Gentse Kuipke voor GOLAZO …

Gedurende de ganse periode van deze wereldvermaarde wielerzesdaagse stonden onze VIP-hostesses klaar om alle genodigden bij te staan waar nodig. Onder leiding van onze Senior Chief Wendy werden de hoge gasten weer één voor één in de watten gelegd en beleefden zij de avond/nacht van het jaar. Iedereen wil er dar bij zijn en dan is de nodige tact en finesse absoluut vereist om alles in goede banen te leiden. Dat ons team onder leiding van Wendy dit voor de 11e keer op rij werd uitverkoren, is dan ook geen toeval. En Terwijl The Frontline Company de nodige drankjes verzorgde voor de Brouwerij Haacht tijdens de zesdaagse, stond er ook nog een team op Horeca Expo …

 

2014 d

2014

2014 a