EEN WERVELENDE START VAN HET NAJAAR

De afgelopen maanden heeft The Frontline Company zich weer kunnen uitleven op een reeks uiteenlopende events:

  • Op STUDAY 2015 werden de duizenden studenten door de flight attendants van The Frontline Company verwelkomd om een vliegende start te nemen. Dit gratis festival voor Studenten is hét studentenfeest in Antwerpen bij de start van het academiejaar. Eens binnen konden de studenten zich registreren bij GATE 15 en konden de heren zich laten trimmen op de stand De Standaard waar een Barbier zich over hen ontfermde voor een clean shave of trim. YESSSSSS you’re looking great …
  • Op de Memorial Van Damme voor Golazo, verzorgden de meisjes het onthaal van de VIPS en assisteerden ze bij de uitreiking van de medailles en de bloemen op het podium.  We begrijpen meteen waarom deze atletiekmeeting zo’n succes heeft bij de topatleten en het publiek.
  • Voor de het vervoer van de VIPs tijdens de gala-avond van Emirates werd er door The Oval Office geroep gedaan op de heren van The Frontline Company. De keurig meertalige hosts van The Frontline Company zorgden voor een veilig, efficiënt en aangenaam transport, met de glimlach.
  • Tijdens de grootste B2B IT Beurs in de Benelux, meet-it, haalden de hostesses van The Frontline Company weer hun mooiste glimlach boven om Tech Data en Act!Events bij te staan. Zowel het onthaal, de animatie en de standbemanning werden met de nodige inzet en professionaliteit verzorgd.

Kortom, The Frontline Company heeft de afgelopen maanden weer bewezen een sterke partner te zijn om grootse events in goede banen te leiden. Voor elke post het geschikt profiel!

 

3

1

2